udelezenke dnevnega programa obrazne joge del obrazna joga patricijacv podbradek gube

Udeleženke 56 dnevnega programa obrazne joge – 2.del

Moram priznati, da sem komaj čakala torek, ko je potekala vadba v živo, saj je bila to moja prva takšna izkušnja.

pravi Andreja

V tem zapisu ti predstavljam nekaj udeleženk 56 dnevnega programa in njihovo mnenje, ki so ga podale ob koncu 2-mesečnega spletnega programa. 

V prvem zapisu – Udeleženke 56 dnevnega spletnega programa-1, smo šli tudi skoz navigacijo za prve 4 tedne spletnega programa. 

V tem zapisu bomo spoznali kaj nas čaka v drugem delu 8 tedenskega spletnega programa. 

V petem tednu  spoznavamo izjemno pomembno žlezo, ki se ji drugače reče tudi žleza metuljčica. Ravno zaradi tega ker ima podobno obliko kot metulj. Spoznavamo našo žlezo ščitnico, se o njej podrobno pogovorimo in naredimo celoten set vaj s katerimi okrepimo in predihamo ščitnico. Z vadbo dosežemo lepotni učinek, predvsem na področju vratu in spodnjega dela obraza. 

Šesti teden je namenjen posebnemu sijočemu ritualu za obraz in našo dušo. Naredimo lepotni ritual s katerim dvignemo in zmasiramo celoten obraz.  Ženske tako zelo potrebujemo čas samo zase in za lepotne tretmaje in rituale.

Vsako vadbo naredimo v naši zaprti FB skupini kjer imamo poleg vadbe tudi izobraževalne vsebine, predvsem zato, da točno vemo zakaj določeno vajo izvajamo. 

Vadbe so namenjene, da jih izvajamo vsak dan, vseh 8 tednov za opazen učinek. Vsi programi so tudi dodatno že vnaprej posneti v on-line učilnici do katere dostopamo s svojim edinstvenim uporabniškim imenom in geslom. 

Pri tvoji on-line vadbi mi je všeč, da imam možnost "live" vadbe skupaj s tabo, kot tudi ogled vseh programov za nazaj.

pravi Petra

V sedmem tednu se posvetimo naši notranji in zunanji moči hkrati. Vadba je namenjena tako krepitvi fizičnega telesa kot tudi notranji čustveni moči in stabilnosti. Celoten teden gradimo in krepimo moč volje in dvigujemo našo življenjsko moč.

Vseh 8 tednov skupaj treniramo z obraznimi mišicami in naša koža se vidno napne in zgladi. Joga obraza vpliva na prekrvavljenost kože in njeno gladkost. Skupaj s treningom telesa naredimo v najkrajšem času največ za svoj obraz in telo hkrati.

udelezenke dnevnega programa obrazne joge del obrazna joga patricijacv podbradek gube dvig energije

edinstven spletni program

56 dnevni spletni program je edinstven program, ki zajema trening celotnega telesa in trening obraznih mišic. V program sem dala celo sebe. Cilj je, da se po končani vadbi počutiš fizično, psihično in emocionalno odlično. Po končanem spletnem programu pa uvedeš obrazno jogo in trening telesa v svoj dnevni ritual ter postaneš najboljša verzija sebe.

V zadnjem osmem tednu ponovimo vse vaje obrazne joge za nazaj. Na obrazu okrepimo izredno pomembno področje, ki se imenuje Palača zdravja in obilja. Z vadbo okrepimo zdravje, stabilnost, bogastvo in srečo.

Cilj je, da se po končani vadbi počutimo fizično, psihično in emocionalno odlično. Po končanem spletnem programu pa uvedemo obrazno jogo in trening telesa v svoj dnevni ritual ter postanemo najboljša verzija sebe.

Ko sem face jogo začela izvajat me je najprej navdušila sama joga obraza a najbolj si me pa navdušila ti, ker svoje znanje in navdušenje tako iskreno prenašaš na vse nas.

pravi Martina

Rezerviraj si svoje mesto na EDINSTVEN spletni program, ki vključuje OBRAZNO JOGO in TRENING CELOTNEGA TELESA čimprej.

Pričnemo že 2.2.2021 

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+

Preberite tudi

Pogovor s sandro zadravec sandra zadravec joga obraza obrazna joga juicy woman podbradek gube patricijacv patricija cafuta vinksel podocnjaki vadba individualni program

Gostja Sandra Zadravec

Sandra Zadravec je osebna trenerka, inštruktorica tao obrazne joge in juicy woman. Njeno poslanstvo je združevati znanja iz več strani. Pravi, da bolj kot raziskuje, bolj opaža, da je vse...
Gostja angelina ana rinaldi obrazna joga podbradek magnetizem odnosi partnerstvo gube patricijacv cafuta vinksel

Gostja Angelina A. Rinaldi

Angelina Ana Rinaldi je High Performance Coach. Na eni strani pomaga visokemu profilu poslovnežev, v glavnini managerjev, s taktičnim sprejemanjem odločitev ter soočanjem s stresnimi situacijami v podjetju. Na drugi...
najpogostejsih napak pri izvajanju obrazne joge patricijacv joga obraza podbradek gube na obrazu podbradek

5 najpogostejših napak pri izvajanju obrazne joge

Spoznaj 5 najpogostejših napak pri izvajanju obrazne joge. Napak je sicer še veliko več, vendar te napake so tiste,ki so najpogostejše pri izvajanju obrazne joge. Skupaj bomo napake razčlenili in...
Udelezenke dnevnega programa obrazne joge del obrazna joga podbradek patricijaacv

Udeleženke 56 dnevnega programa obrazne joge – 1.del

Prvič v življenju sem svoje želje znala postaviti na prvo mesto, pred željami drugih. pravi Bernardka V tem zapisu so zbrane izjave žensk, ki so se že udeležile 56 dnevnega...