Zadovoljne stranke

BERNARDKA...

Na individualni program obrazne joge sem se vpisala predvsem zaradi sprostitve sebe in svojih misli, da naredim nekaj zase. Nisem si niti predstavljala, da bo joga obraza postala moja vsakdanja rutina.

Patricija je zelo pozitivna oseba in oddaja veliko pozitivne energije. Odlično pove potek vaj, te popravi pri napakah in te spodbuja pri nekaterih vajah, ki sama misliš, da jih ne boš nikoli pravilno izvajala. 

S Patricijino pomočjo sem osvojila prav vse vaje in nobena mi ni več tako težka, da je ne bi izvajala. Že od prvega dne sem v svoj jutranji ritual vključila tudi vaje obrazne joge.

Postala sem zelo disciplinirana in obrazne vaje delam prav vsako jutro, približno 30 minut. Po koncu vaj sem srečna, da sem naredila nekaj zase.

Zelo me osreči in še bolj me motivira kakšna pohvala, ko ljudje opazijo razliko na mojem obrazu, prav tako pa tudi razliko v mojem vedenju. Postala sem veliko bolj samozavestna in sedaj znam postaviti svoje interese na prvo mesto in drugi niso več najpomembnejši. Vedno sem skrbela, da sem drugim ugodila njihove želje, moje želje velikokrat niso bile pomembne in so bile vedno na zadnjem mestu. 

Individualni program mi je prinesel nov, boljši pogled na moj vsakdanjik, veliko pozitivne energije in samodiscipline. Najbolj me veseli, da se sprejmem in znam ceniti takšna kot sem. 

Individualni program zelo priporočam tistim, ki želijo nekaj narediti zase. 

Tebi Patricija, hvala za to izkušnjo in hvala, da mi prav tako po zaključku individualnega programa pomagaš z nasveti. 

Hvala in lep pozdrav 

Bernardka 

Andreja...

Za jogo obraza me je navdušila Patricija, za kar sem ji neizmerno hvaležna. 

Ker sem takšna oseba, da potrebuje urnik in vzpodbude, sem dobila plan treningov. 

Tako je joga obraza postala moja vsakodnevna rutina, kot na primer tuširanje in sedaj sem še dlje časa pred ogledalom. 🙂

zadovoljne stranke andreja
zadovoljne stranke andreja
zadovoljne stranke marjeta
zadovoljne stranke marjeta

Marjeta...

Patricija je super punca, polna znanja in njen tečaj joge obraza mi je pokazal nekaj novega. 

Ko sem začela s tečajem nisem vedela v kaj se spuščam, naučila pa sem se ogromno. Ne samo o obrazu, temveč svojem celem organizmu. Sicer pri treningih nisem bila najbolj pridna (kakšno domačo nalogo sem izpustila), vendar so rezultati vseeno očitni. 

Dvignili so se mi ustni kotički, polikala se je kakšna gubica, ugotovili sva, da mi zastaja limfa, je odlična pri svetovanju glede prehranskih dopolnil. Na splošno pa je samo počutje in stanje možganov (nisem več tako pozabljiva, lažje razmišljam) občutno boljše. 

Definitivno bom z jogo obraza nadaljevala in se veliko bolj posvečala svojemu zdravju, kot sem se do srečanja s Patricijo. Hvala ti sončica

Zate, za tvoj sijaj na obrazu bom izdelala poseben individualno prilagojen plan vadb pisan točno tebi na kožo. 

Načrt bo izdelan po tvojih željah. 

Z individualno usmerjeno vadbo boš povsem navdušen/a. 

49,90 €

-28% off

(redna cena: 69,90 €)