Udelezenke dnevnega programa obrazne joge del obrazna joga podbradek patricijaacv

Udeleženke 56 dnevnega programa obrazne joge – 1.del

Prvič v življenju sem svoje želje znala postaviti na prvo mesto, pred željami drugih.

pravi Bernardka

V tem zapisu so zbrane izjave žensk, ki so se že udeležile 56 dnevnega spletnega programa obrazne joge. Poleg izjav si bomo pogledali kaj 56 dnevni spletni program vsebuje. Za lažjo predstavo o vsebini programa bomo šli skozi navigacijo za prve 4 tedne. 

Skozi celoten zapis boš ugotovila katere vaje najbolj potrebuješ, da zasiješ v svoji najlepši luči. 

Uvodni teden spletnega program je namenjen osnovam obrazne joge.

Zakaj? Izredno pomembno je, da vemo zakaj nekaj počnemo. Kajti, ko vemo zakaj, potem to lažje damo v prakso in se resnično poglobimo v vsak korak. Na ta način pridemo do željnega rezultata. 

V uvodnem tednu spoznavamo kaj pravi alternativna in kaj napredna medicina in jo med sabo povežemo.  Pogovorimo se o tem kaj sploh zdravje, energija, fokus, moč pomeni, naslovimo žleze v glavi in spoznavamo zakaj je tako pomembno, da jih stimuliramo in kako jih ohranjamo žive ter sočne. 

V prvem tednu  treniramo obrazne mišice in zadnjične mišice hkrati. Na ta način je 100% fokus na nas. Spoznavamo mišico denarnico in jo krepimo. 

Prvi teden je namenjen predvsem za hkratno stimulacijo obraznih in zadnjičnih mišic kot notranjo pomiritev in aktivacijo spolnih hormonov. 

V drugem tednu ponovimo vse kar smo počeli v prejšnji vadbi. Na ta način odgovorimo na morebitne nejasnosti glede izvajanja vadbe. Spoznavamo se  z novo aktivno vadbo za našo vizijo, fokus, jasne misli in kreativnost. S pomočjo posebne obrazne vaje dostopamo do naših žlez v glavi, predihamo celotno telo s posebno dihalo tehniko in naredimo posebne vaje za dvig in aktivacijo zadnjice. 

Vaje smo tudi večkrat ponovili v naslednji vadbi, tako si lahko dobil povratno informacijo.

pravi Jožica

Tretji teden je posvečen posebni ženstveni vadbi. Tempo življenja je hočemo ali nočemo prilagojen moškemu svetu. Vse je narejeno tako, da samo hitimo in se le stežka umirimo. 

Z vadbo se vrnemo v našo izvorno ženstveno energijo. Preklopimo  iz akcije v regeneracijo. Na ta način napolnimo svoje notranje baterije, dvignemo energijo, fokus in umirimo naše misli.

Ključ v tretjem tednu je sproščanje zastale stare energije in odpiranje novi sveži energiji s pomočjo posebne telesne vadbe in obrazne joge. 

Udelezenke dnevnega spletnega programa podbradek patricijacv obrazna joga
8 tednov obrazne joge in trening telesa

Tedenski treningi obrazne joge in celotnega telesa. Vsak teden je namenjen treningu za določeno aktivacijo obraznih in telesnih mišic.

Preko 40 različnih vaj

Vsaka vadba vsebuje različne vaje, ki se povezujejo z obrazno jogo. Preplet obraznih vaj s celotnim treningom telesa te spodbudi k temu, da v najkrajšem času narediš največ zase.

PDF priročnik

Priročnik kjer so vse vaje obrazne joge napisane točno po navigaciji in učinek le-teh. Koledar kjer spremljaš svoj dnevni napredek.

Zaprta FB skupnost s podporo

Vsak teden imamo v živo dodaten online trening v zaprti FB skupnosti, kjer se med sabo podpiramo.

V četrtem tednu spletnega programa se gre v višjo prestavo. Treniranje lic na takšen način, da se lepo ustvari volumen. Aktivacija rok za lepo oblikovane in močne roke. 

Celotna 2-mesečna vadba je namenjena vsem ženskam, kakršnekoli starosti. Vadbo si vsaka lahko prilagodi svojih zmožnostim in doseže zavidljive rezultate. 

1x na teden se skupaj trenira v zaprti FB skupini približno 1 uro do 1 uro in pol. 

Vse vaje Tao sočne joge  obraza so po navigaciji zapisane v pdf priročniku kateremu je dodan koledar, kjer si za vse opravljene treninge zapišemo kljukico. 

Vsak teden je na voljo rubrika za dodatna vprašanja in nejasnosti glede izvajanja vaj. 

Dodatna FB zaprta skupina in  online spletna učilnica, kjer se spodbujamo in motivirale isto-misleče ženske.

56 dnevni SIJoč PROgram obrazne joge s Patricijo

Ne, to ni navaden spletni program, ki se ga lotiš samo zaradi lepe postave. PREMIUM 56 dnevna spletna vadba je EDINSTVEN spletni program, ki vključuje OBRAZNO JOGO in TRENING CELOTNEGA TELESA.

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+

Preberite tudi

spoznaj svoj naravni cikel zensk v tebi joga obraza menstrualni cikel menopavza zleze v glavi hormoski sistem obrazna joga patricija cafuta vinksel patricijacv

Spoznaj svoj naravni cikel

V tebi draga ženska prebiva 5 žensk, 5 okusov tebe. V tem zapisu boš spoznala kaj je ključ do sijaja, uspeha, denarja, pravega partnerstva in ne nazadnje tudi do zdravja....
gostja sandra auer patricijacv patricija cafuta vinksel osebna rast joga obraza poglej odznotraj gube podbradek

Gostja Sandra Auer

S Sandro Auer sva se spoznali na dogodku Zasij v svojih barvah kjer sem bila povabljena kot gostja k njej in v živo predstavila moje delo in obrazno jogo.  Sandro poznamo...
gostja jasmina medved patricja patricijacv patrcija cafuta vinksel obrazna joga joga obraza podbradek zenska energija pet zensk v tebi podocnjaki

Gostja Jasmina Medved

Jasmina Medved uporablja znanje tradicionalne kitajske medicine o notranjih organih, študira obrazno jogo, energetsko numerologijo, reprogramiranja podzavestnih vzorcev in juicy woman. Teme, ki sva jo odprli v najinem pogovoru so...
gostja natasa forstner holesek praticijacv patrcija cafuta vinksel gluten dieta brez glutena obrazna joga joga obraza podbradek zenska energija pet zensk v tebi podocnjaki

Gostja Nataša Forstner Holešek

Nataša Forstner Holešek je diplomirana živilska tehnologinja, nutricionistka za brez glutensko prehrano in prehrano ob avtoimunih boleznih, učiteljica obrazne joge in prostovoljka v društvu za celiakijo.  Znanje, ki ga je...