Patricijacv obrazna joga joga obraza gube na obrazu podbradek spodnja veka

Preobrazba z obrazno jogo

Izredno ponosna in zadovoljna sem, da lahko predstavim stranko s katero sem delala zadnje mesece.

Pravi, da je sprva prišla na individualni program zaradi sprostitve sebe in svojih misli, da naredi nekaj zase. 

V tem zapisu se bomo dotaknili s kakšnimi izzivi se je Bernardka srečevala. Kako sva začeli program, kje so bili izzivi, kako sva jih rešili in predvsem kako je potekal celoten individualni program obrazne joge.

Patricijacv obrazna joga joga obraza gube na obrazu podbradek spodnja veka

Preden sva z Bernardko začeli s treningom obrazne joge sva se najprej pogovorili o njenih željah. Kaj želi doseči z obrazno jogo, kakšna so njena pričakovanja in ali je to kar želi, mogoče tudi doseči.

Sledilo je slikanje. 

Slikanje prej in potem je ključnega pomena. Potekalo je tako, da se je Bernardka postavila pred belo steno. Naredili sva 6 različnih fotografij in sicer:

 • slikanje naravnost brez nasmeha
 • slikanje naravnost z nasmehom
 • slikanje desnega/levega profila brez nasmeha
 • slikanje desnega/levega profila z nasmehom.

Na ta način je po končanemu individualnemu programu Bernardka videla uspeh, ki ji ga je prinesel trening obrazne joge.

Vsako najino srečanje je vsebovalo: 

 • kratek pogovor o preteklem srečanju, izzivi s katerimi se je Bernardka srečevala doma, pri izvajanju vaj
 • plan srečanja
 • zapiski 
 • teorija
 • praksa, praksa, praksa

Ustavimo se pri prvi točki, ki vsebuje kratek pogovor o prejšnjem srečanju, izzivi izvajanja obrazne joge doma. Je ključnega in izrednega pomena. Predvsem zaradi tega ker se je celotna vadba, tempo in podajanje znanja Bernardki sproti prilagajalo in spreminjalo glede na njene potrebe, želje in energijo, ki jo je tekom individualnega programa imela. 

Na ta način se je sestavil tudi plan za naslednja srečanja. Bernardka je bila odprta za vse raznorazne treninge in znanja. Ravno to je bil razlog, da sva dodali v vadbo trening mišic medeničnega dna, dinamičen trening in sklapljanje dveh različnih vaj. 

Ko sem čutila in opazila, da je Bernardka prišla na vadbo napeta, sva v trening vključili “reset” telesa, trebušno dihanje in kratko meditacijo. 

Vse nove vaje, ki sva se jih naučili je dobila zapisane v svoj ti. delovni zvezek, kjer je tedensko dobivala tudi domače naloge, ki jih je tudi redno izvajala. Pri zapiskih se je malo zataknilo, a o tem malo kasneje,.. 

Z Bernardko sva se pri vadbah fokusirali predvsem na njen spodnji del obraza, saj je optično manjši od zgornjega. Prav tako sva pospešeno delali na dvigu ustnih kotičkov in jih uspešno začeli dvigovati, usmerjati in ustvarjati dolgoročen učinek le-teh. Cilj je bil vzpostaviti boljše počutje, več energije in obrazno jogo dodati v dnevni ritual.

Patricijacv obrazna joga joga obraza gube na obrazu podbradek spodnja veka

Med posameznimi vadbami se je Bernardka srečevala z raznoraznimi izzivi. Eden izmed teh je bil kako na enak način izvajati obrazno jogo tudi doma brez vodstva. Kot sem že zgoraj v napisanem omenila je dobila zapiske. Kaj kmalu sem ugotovila, da je bolj kot vizualni, slušni tip človeka zato sva našli rešitev. Med posameznim srečanjem sva vsako vajo obrazne joge posneli. Posnetek je bil sledeč:

 • Posnetek Bernardke kako izvaja obrazno jogo

 • Moje vodstvo in usmerjanje k pravilnemu izvajanju vaj

 • Opominjanje, kjer so se napake pojavljale. 

Patricijacv obrazna joga joga obraza gube na obrazu podbradek spodnja veka
Patricijacv obrazna joga joga obraza gube na obrazu podbradek spodnja veka

Po vsaki končani vadbi so bila Bernardki na voljo vprašanja, ki mi jih je kadarkoli lahko zastavila in sva jih nato pri naslednji vadbi rešili ter se poglobili v vaje katere je njen obraz najbolj potreboval. 

PIŠI MI SPODAJ, DA NAJDEVA UGODNO REŠITEV IN INDIVIDUALNO VADBO OBRAZNE JOGE PRIMERNO ZATE

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest

Preberite tudi

joga-obraza-podbradek-patricijacv-pomaljevanje-obraza-obrazna-vadba

Vadba proti podbradku

Vadba za ohlajanje pregrete glave je namenjena temu, da ko smo pod stresom je glava polna begajočih misli, je vroča, v telo nas pa zebe. Spodnji del, maternica je hladna....
Vadba-za-ohlajanje-pregrete-glave-patricijacv-joga-obraza-podbradek-obrazna-joga-face-yoga

Vadba za ohlajanje pregrete glave

Vadba za ohlajanje pregrete glave je namenjena temu, da ko smo pod stresom je glava polna begajočih misli, je vroča, v telo nas pa zebe. Spodnji del, maternica je hladna. ...
Obrazna vadba

Kaj je obrazni roler in kako ga uporabljati

Velikokrat posvetimo svojemu telesu ogromno pozornosti. Hodimo v fitnes, pilates, jogo, kolesarimo, gremo v hribe in še bi lahko naštevala. Telesu privoščimo tudi kakšen tretma v zdravilišču, gremo na masažo...
patricijacv obrazna vadba obisk camp nou

Obisk Camp Nou

Obisk stadiona v Barcelni – Camp Nou