Spoznaj me

Živijo, sem Patricija po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka in licencirana inštruktorica Tao Juicy face lifitnga by Savina Atai & Mantak Chia.

Dobrodošla/dobrodošel v moj svet.

»Edina oseba s katero bomo preživeli celotno življenje smo mi sami. Neguj se in vse se bo postavilo na svoje mesto.«

Moja zgodba​

Kot najstnica sem se zelo dolgo iskala, nisem točno vedela kaj je tisto, kar me resnično veseli, kaj je moje poslanstvo, ki mi bo dalo notranji občutek zadovoljstva in sreče, vse dokler nisem spoznala Savine in joge obraza.

Bila sem samosvoja in nagajiva. Sebe se kot deklico spominjam sijočo.

Kot deklica sem bila zelo živahna. Poleg majhnih nezgod (potolčeni koleni, praske,.) sem dobila med igro poškodbo, ki me je nevede zaznamovala in me pripeljala do sem kjer sem danes. Danes sem hvaležna za to izkušnjo.

Da nadaljujem iz deklice do najstnice. Ko sem prišla v najstniška leta, se je začel ogenj, žar v mojih očeh počasi izgubljati. Navzven sem vedno delovala močna. Počasi sem začela izgubljati stik s sabo.

Prizadelo me je vse kar so mi drugi rekli, čeprav tega nisem kazala. Moj sijaj v očeh, energija, nagajivost, tista PRAVA zaljubljenost v življenje, izgubljala sem se, korak za korakom. Izgubila sem stik s sabo. Moje telo in duša sta bila razcepljena, v sebi sem bila izgubljena. Vem, da se sliši kot da govorim o nečem višjem, vendar če naše telo in duša nista povezana, se to odraža v našem dejanskem življenju in tako je bilo pri meni.

Univerzum mi je na vsakem koraku kazal znake, da sem razcepljena. Imela sem številne avtomobilske nesreče ter prejemala kazni, ki me niso izučile. Partnerstvo, kariera nič ni šlo kot bi moralo. Težave sem imela na vseh področjih življenja. Opažala sem, da mi ne uspeva tako v partnerskih odnosih, kot tudi pri razvoju kariere.  Da ne govorim o svojem zdravju, dobesedno sem se počutila za en drek. Vse se je podiralo. Krivo ni bilo to, da nebi bila na pravem mestu, ampak so bile moje odločitve in moja dojemanja napačna. Nisem imela stika s sabo. Iskala sem ga zunaj sebe, kjer ga nikoli nisem dobila.

Danes se zahvaljujem za vse izkušnje. In vem, da se vse v življenju zgodi z razlogom in vsak dogodek ima svoj namen. Samo odločiti se je potrebno kako reagirati na situacijo.

In nekega dne sem na televiziji videla mojo učiteljico joge obraza Savino Atai. Takrat se je v meni prižgala luč in sem prvič začutila, da me nekam vleče, čeprav nisem vedela točno kam. Za 25 rojstni dan sem za darilo dobila tečaj joge obraza. Učila me je Darja Pristovnik, ki je preprosto in z eno besedo čarobna. Od takrat dalje sem delala in se začela pobližje spoznavati z jogo obraza in z njenimi učinki.

Prijavila sem se v Savinino šolo 5 žensk v meni in Lifting zlate tigrice, kjer smo šle globoko v jogo obraza. V meni se je začelo prižigati vse, od travm do mojih potencialov.

Z jogo obraza so se mi ne »samo« začele prižigati žleze v glavi, ampak so na plano prišla sva potlačena čustva in travme. Začutila sem, da dobim nazaj stik s sabo samo na takšen način, da grem skozi čustva.

Velikokrat se ni bilo lahko soočati sama s sabo.

S svojo zgodbo želim TEBI, ki to bereš dati navdih, da je v življenju mogoče vse, tudi če se na prvi pogled zdi, da ne gre. To, da bereš mojo zgodbo in si na tej strani je korak k temu, da si tudi ti želiš nekaj več in dati sebe na prvo mesto v vseh pogledih.

Na tej strani naj bo tvoja oaza sprostitve, obrata vase in z moje strani imaš vso podporo.