Program

Diagnostika in nega obraza

Ko vidimo osebo najprej opazimo ali je srečna, zadovoljna, žalostna in to takoj preberemo ravno iz obraza. Obraz je kot diagnostični zemljevid s katerim lahko preberemo našo preteklost, usodo, prelomnice, stanje naših notranjih organov in čustev.

V starodavni kitajski medicini so iz znakov, ki so jih prebrali na obrazu diagnosticirali presežek ali primanjkljaj organov. Kitajska medicina temelji na teoriji petih elementov in petih notranjih organov in sicer srce, vranica, pljuča, ledvice in jetra. Če kateri izmed teh glavnih petih organov deluje premalo ali preveč potem se to odraža na tvojem zdravju, načinu delovanja in na obrazu.

Obraz komunicira s tabo in ti na vse možne načine sporoča kaj se dogaja s tabo, tvojimi čustvi, notranjimi organi. Ko razumeš kaj ti obraz sporoča, potem lahko na primer svojo usodnost spremeniš v ugodnost, prepoznaš znake, ki ti jih obraz sporoča, da nekaj ne delaš pravilno in da je čas za spremembo v življenju.

Individualen pristop vključuje diagnostiko obraza kjer boš spoznal/a katero obliko obraza imaš, 5 uradnikov in 5 elementov na obrazu, diagnostiko obraza, naučil/a se boš ene vaje joge obraza. 

Diagnostika obraza te bo spodbudila k temu, da boš lažje razumel/a svoje stanje telesa. In bolj kot skrbimo za svoj obraz bolj se pozna to na zdravju in obratno bolj skrbimo za svoje zdravje bolj nam obraz to pokaže; sijemo, žarimo in izžarevamo pozitivno energijo.

Po želji mi predhodno  pošlješ svoje slike obraza kjer naredim podrobno diagnostiko ali se vidiva online preko zooma, da ti lahko naredim diagnostiko obraza.

Po diagnostiki imava srečanje v živo ali online (po dogovoru) kjer ti predstavim kaj skriva tvoj obraz. Naučim te eno vajo joge obraza, ki je zate najbolj nujna, da jo izvajaš.

Seveda, diagnostiko dobiš tudi v fizični obliki. 

Po dogovoru.

Diagnostika obraza

24,90 Akcijska ponudba

(redna cena: 49,90 €)
  • online zoom
  • Zapiski - diagnostike obraza v fizični obliki
  • vadba obrazne joge
-50%

Prijava na program

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

Posebna otvoritvena cena traja še…

dni
ur
minut
sekund
Akcijska ponudba je potekla. Tečaj je na voljo po redni ceni.
diagnostika obraza

Kaj je diagnostika obraza?

Naš obraz je kot diagnostičen aparat, ki nam pove kako se mi počutimo v svojem telesu. Ko pogledaš osebo lahko že iz njenih oči razbereš ali je vesela, žalostna, zaljubljena,...