Online program

Vadbe za imunski sistem

Mesečna online vadba v zaprti FB skupini.

Si pripravljena, da do konca te zime narediš nekaj zase, za svoj imunski sistem, se okrepiš in si nameniš nekaj trenutkov zase?

Situacija je takšna kot je in nam jasno nakazuje, da je nujno potrebno poskrbeti zase, za svoje telo, zdravje in se okrepiti. Več kot nas je skupaj bolj se lahko med sabo podpiramo, ustvarjamo edinstveno energijo in se povezujemo med sabo. Povezovanje je sedaj še toliko bolj pomembno, da nismo popolnoma sami v tej situaciji.

Meseci, ki so pred nami (november, december, januar) spadajo po bioritemskem ciklu narave pod element vode. To pomeni, da se v tem času narava vrača vase, da bo lahko pomladi zacvetela. Prav tako je potrebno, da se tudi mi obrnemo vase.
Okrepili bomo našo energijo, ki je nujna za življenje – naša ledvica, ki so prvi organ, ki se razvije in zadnji, ki odpove. Okrepili bomo tudi nadledvično žlezo, jajčnike, maternico, prekrvavili križnico, žleze v glavi in možgane. Po obrazni diagnostiki se stanje naše ledvične energije najbolj razbere iz ušes, spodnje veke in brade.

Okrepili bomo stik s sabo, kreativnost, zaupanje v življenje, vero vase in vklopili najgloblje pomlajevanje.

Ko je nadledvična žleza spočita, ko so spolni hormoni vklopljeni in simpatično živčevje ohlajena, šele takrat se lahko začne prava obnova telesa.
V zimskem obdobju je še kako pomembno upočasniti tempo življenja, tako kot narava počiva tako se tudi mi za trenutek ustavimo in poglejmo vase. Naredimo nekaj zase.

Strah, ki se nabira v naših ledvicah bomo pretvorili v pogum, paniko v voljo do življenja.
Z obrazno jogo bo posledično obraz zasijal, koža pa se bo prekrvavila.

Vadba, ki bo potekala v zaprti FB skupini je namenjena tebi, ki si želiš stopiti iz cone udobja, iti iz kavča, se brcniti v rit in končno narediti nekaj zase.

Tvoja duša, telo in obraz ti bosta hvaležna.

  • dvig energije
  • dvig imunskega sistema
  • več jasnosti in odločnosti
  • boljši spanec in posledično regeneracija celotnega telesa
  • dvig zdravja na vseh nivojih
  • občutek lahkotnosti, mirnosti

Vadba je primerna za vse, ki si želijo dvigniti energijo ter z vajami okrepiti imunski sistem.

Vadbe bodo potekale v zaprti FB skupini. Video si boš lahko ogledala v živo ali v ponovitvi kolikokrat boš želela.

Vsak teden 1 vadba po 45 minut. In seveda vmesna javljanja in presenečenja.

Seveda. Po vsaki vadbi bodo zapiski dosegljivi v naši zaprti FB skupini. Vadbo boš lahko izvajala po zapiskih ali pa si boš video zavrtela za nazaj.

Kadarkoli se v skupino lahko prijaviš. Novembrske vadbe so brezplačne. Vsak dodatni mesec je članarina samo 14,99 evra oziroma 3,70 evra za vadbo, toliko kot odšteješ za 1 eno tortico.

Preprosto. Izpolni spodnji obrazec, da te lahko dodamo v FB zaprto skupino. Naj poudarim, da je članarina mesečna. 

Krepitev imunskega sistema

14,99
  • Fb live-i v zaprti skupini
  • Pdf zapiski
  • Ogled live-ov za nazaj
  • Mesečna članarina

Prijava na program