Online program

TEČAJ OBRAZNE JOGE

Kako na preprost način pričeti z vadbo obrazne joge, kakšne učinke ti prinaša in kako jo vpeljati v svoj vsakdan.

Spletni tečaj tao joge obraza je zate, tudi če se prvič srečuješ z obrazno jogo.

Kako naj pravilno izvajaš obrazno jogo in s tem učvrstiš in oblikuješ obrazne mišice, se posledično znebiš nadležnih gub na obrazu in zasiješ. Kako sočasno aktiviraš pomlajevalne hormone, jih uravnovesiš in aktiviraš žleze v glavi medtem, ko vadiš z obrazom. 

Tečaj kjer delaš v svojem ritmu.

Tečaj obrazne joge ti prinaša:

- Naravno pomlajevanje obraza

- Zmanjša se zabuhlost na obrazu

- Zmanjšajo se gube na obrazu

- Zmanjša se podbradek in vrečke na obrazu

- Podočnjaki izginejo

- Vzpostavi se optimalno hormonsko ravnovesje

- Obraz zasije

- Vpliv na možgane in žleze v glavi

NARAVNO POMLAJEVANJE OBRAZA

ZMANJŠA SE ZABUHLOST NA OBRAZU

ZMANJŠAJO SE GUBE NA OBRAZU

ZMANJŠA SE PODBRADEK IN VREČKE NA OBRAZU

PODOČNJAKI IZGINEJO

VZPOSTAVI SE OPTIMALNO HORMONSKO RAVNOVESJE

OBRAZ ZASIJE

VPLIV NA MOŽGANE IN ŽLEZE V GLAVI

Zakaj izvajati jogo obraza?

1. Anatomski vidik

Na obrazu imamo 57 mišic, ki so med sabo prepletene. Na kost je pripeta mišica, na mišico je pripeta koža.

Dokler smo mi močnejši od gravitacije (padca) je vse na svojem mestu in gube niso vidne. Ko prične gravitacija prevzemati vodstvo pričnejo obrazne mišice gravitirati in s tem nastajajo gube na obrazu.

Telo je potrebno vedno gledati in obravnavati kot celoto zaradi tega, ker se prva gravitacija začne ravno na temenu – na vrhu naše glave.

V kolikor se želimo znebiti nadležnih gub na obrazu je  potrebno aktivirat in trenirati obrazne mišice.

Nikjer na telesu ne izgubljamo toliko kostne mase kot jo na obrazu. Obrazne in lobanjske mišice gravitirajo, kostna masa na obrazu prične upadati. Zato z leti izgledajo nos, brada in čelo večji ker ni treninga na obrazu.

Večina ljudi trenira samo telo, obraz je velikokrat zapostavljen. 

Ko se mišica odlepi od kosti in od kože takrat nastane guba.

Lahko se nam koža samo povesi se pravi izgubi pozicijo, takrat ni gube ampak samo povešena koža. Obraz izgleda kot, da bi se prestavil navzdol. Ko na obrazu nastanejo gube, takrat obraz izgublja volumen in zaradi tega je čedalje manj mišic na obrazu, izgublja se kostna masa.

Ker ne treniramo obraznih mišic nastanejo gube.
tecaj obrazne joge patricijacv obrazna vadba joga obraza patricija cafuta vinksel licencirana instruktorica tao joge obraza gube hormoni trening savina atai

2. Hormonski vidik

V naši glavi se skrivajo žleze – epifiza, hipofiza in hipotalamus.

Hipotalamus je aktivacijski center za živčevje, nevrotransmitorje in hormone.
Epifiza proizvaja melatonin in spolne hormone.
Hipofiza pomaga kontrolirati vse hormone v telesu.

Sevanja, prehrana, klor in stres povzročajo kalcinacije žlez v glavi. Pomembno je, da žleze v glavi stimuliramo. To je eden izmed glavnih namenov tao joge obraza. Ko nam žleze v glavi ne delujejo dobro potem postane naš um odvisen od zunanjih dejavnikov.

V naši sredici v glavi se proizvajajo vsi hormoni in nadzorujejo vsi procesi v našem telesu. Ko se rodimo so naše žleze v glavi kot »svež grozd«. Z življenjem, stresom, sevanji, prehrano, travmami se nam začnejo žleze v glavi sušiti in postanejo kot posušena rozina. Zato je izredno pomembno, da jih masiramo. Žleze v glavi so v bistvu mišice. Se pravi z leti izgubljajo tonus in se začnejo sušiti. Žleze morajo delovati usklajeno kar pomeni, da jajčniki, nadledvična žleza, timus, ščitnica, hipofiza, epifiza, hipotalamus, trebušna slinavka delajo usklajeno. One pospešujejo ali umirjajo če je v telesu nečesa preveč. Ko nam pa začnejo žleze slabo delati se pravi sušiti se pa začnejo pojavljati zdravstvene težave. Žleze v glavi so stikalo za prižig hormonov in za naše zdravje.

Zakaj torej online tečaj obrazne joge?

Ker je eden najboljših in po najbolj dostopni ceni tečajev obrazne joge na trgu.

tecaj obrazne joge patricijacv obrazna vadba joga obraza patricija cafuta vinksel licencirana instruktorica tao joge obraza gube hormoni trening savina atai
Vodim in usmerjam te usposobljena inštruktorica

Sem Patricija inštruktorica tao joge obraza by Savina Atai & Mantak Chia. Več o meni si lahko prebereš -> tukaj

tecaj obrazne joge patricijacv obrazna vadba joga obraza patricija cafuta vinksel licencirana instruktorica tao joge obraza gube hormoni trening savina atai
Tečaj je primeren zate neodvisno od tvojega predznanja

Tečaj vsebuje 5 osnovnih vaj in 5 nadaljevalnih vaj tao joge obraza. Vsebuje vsebine na temo osnove obrazne joge, žleze v glavi, mišice in diagnostika obraza. Skozi tečaj greš kadarkoli želiš, posnetki ostanejo na voljo za kasnejši ogled.

tecaj obrazne joge patricijacv obrazna vadba joga obraza patricija cafuta vinksel licencirana instruktorica tao joge obraza gube hormoni trening savina atai
Naravno pomlajevanje obraza

S tao jogo obraza poskrbiš za hkratni  fitnes obraznih mišic, treniraš žleze v glavi, vplivaš na optimalno hormonsko ravnovesje in poskrbiš za naravno pomlajevanje obraza.

6 dejstev o obrazni jogi

1.DEJSTVO
2.DEJSTVO
3.DEJSTVO
4.DEJSTVO
5.DEJSTVO
6.DEJSTVO
tecaj obrazne joge patricijacv obrazna vadba joga obraza patricija cafuta vinksel licencirana instruktorica tao joge obraza gube hormoni trening savina atai

Kaj pridobiš z nakupom spletnega tečaja?

Napotki, kako pravilno izvajati obrazno jogo

Eden izmed ključnih dejavnikov je poznavanje ti. pravil, ki se jih je odlično držati in jih upoštevati pri izvajanju tao joge obraza. Natančni napotki katerim zlahka slediš.

Diagnostika obraza

Izobraževalne vsebine na temo obrazna diagnostika kjer se naučiš osnov: kaj je obrazna diagnostika, 5 elementov na obrazu, gravitacija in kaj pomenijo določeni odkloni, gube na določenem delu na obrazu. S pomočjo te lekcije si sama diagnosticiraš svoj obraz in ugotoviš katere vaje izvajati bolj pogosto.

Izobraževalne vsebine o:

Hormonih, mišicah (anatomiji obraza) in žlezah v glavi. Namen izobraževalnih vsebin skozi celoten tečaj je, da razumeš zakaj izvajaš določene vaje in kakšen učinek ti prinašajo. Tečaj izvajaš samostojno.

Lekcije

Spletni tečaj je sestavljen iz več lekcij katere prednost je ta, da jih lahko predeluješ in prebiraš neodvisno od lokacije, časa in predznanja. Sama izbiraš kje, kdaj in kako boš dozirala znanje, ki ti je ponujeno na spletnem tečaju.

Pogosta vprašanja

Odgovorim ti na najpogostejša vprašanja ki se pojavljajo pri izvajanju obrazne joge od tega kako dolgo izvajati obrazno jogo na dan, kaj narediti, če določene mišice na obrazu ne začutimo, kako pravilno diagnosticirati svoj ali partnerjev obraz ipd,..

Tečaj tao joge obraza

36,99€

(redna cena: 69,99 €)
  • 5 osnovnih vaj obrazne joge
  • 5 nadaljevalnih vaj obrazne joge
  • Osnove obrazne joge
  • Diagnosticiraj si svoj obraz izobraz
  • Izobraževalne vsebine
-33,00€

Prijava na online tečaj preko upn naloga