Online program

Regeneracija in pomlajevanje

Pozdravljena draga Pomlajena!

Regeneracija in pomlajevanje je spletni program, ki ga vodim usposobljena in licencirana inštruktorica tao joge obraza in raziskovalka starodavnih ženskih ritualov. Regeneriraj se z rituali masaže joge obraza, pomlajuj se z ženskimi meditacijami v gibanju in spoznaj nove načine za vzpostavljanje novih miselnih vzorcev in občuti svežino na fizičnem in čustvenem področju.

VADBE ZA REGENERACIJO IN POMLAJEVANJE

obrazna vadba joga obraza patricijacv gube na obrazu podbradek staranje menopavza

Spletna vadba je sestavljena iz:

Zakaj izbrati vadbe regeneracije in pomlajevanja

1. JOGA OBRAZA

Joga obraza je zelo specifična vadba v katero se je potrebno podati sistematično saj so le tako lahko vidni 100% učinki le te. Na obrazu imamo 57 mišic. Potrebno je aktivirati vseh 57, da dosežemo učinek. Pri vsaki vaji posebej je potrebno začutiti, da ena mišica vleče v eno smer in druga se prične proti njej boriti. Zato je pri vadbi potrebno biti fokusiran in skoncentriran na vse gibe in ne glede na to ali ima vaja 2 ali 10 korakov, korake nizamo enega za drugim. Držimo se pravila počasi in pravilno je vedno bolje kot hitro in napačno. Bolj kot pri posamezni vaji dihamo globoko trebušno dalj časa lahko držimo posamičen korak oziroma celotno vajo. Koraki so pot do pravilne izvedbe vaje.

tecaj obrazne joge patricijacv obrazna vadba joga obraza patricija cafuta vinksel licencirana instruktorica tao joge obraza gube hormoni trening savina atai

2. O MEDITACIJAH V GIBANJU

Pri meditacijah želimo, da se naš um, naše misli sprostijo. To bomo dosegli z kratkimi meditacijami, ki bodo hkrati usmerjene v čuječnost in prisotnost v trenutku. Meditacije bodo zajemale popolno sprostitev ter manifestacijo željenega. Teme meditacij bodo vredna sem, dovolj sem, ljubezen do sebe, mirna sem, senzualna sem, nežna sem. Usmerjene bodo v nego in zdravljenje sebe.

3. O DIAGNOSTIKI OBRAZA

TKM (tradicionalna kitajska medicina) temeljni na 5 organih in 5 elementih kateri se izpišejo na našem obrazu.

Obraz je kot diagnostični aparat, ki nam jasno pokaže stanje in sliko našega življenja.

Diagnostika obraza pomaga razumeti kaj se dogaja z našim življenjem, obrazom, kje je gravitacijsko žarišče, kako močna so tvoja mišična stičišča, zdravstveno stanje celotnega telesa, preteklost, prihodnost in naše navade.

Na našem obrazu se vidi stanje naših notranjih organov. Notranji organi morajo delovati dobro in skladno kar pomeni, da morajo biti v ravnovesju. Skratka, ko nam en organ oziroma element deluje preveč se zgodi to, da drug organ deluje premalo in prihaja do neravnovesja v našem telesu in s tem do zdravstvenih težav. Vsi ti organi se nam izpišejo tudi na obrazu. Energije v telesu morajo biti vse in skladne s sabo. Ko je ene preveč ali premalo prihaja do neravnovesja na vseh nivojih – čustvenem, zdravstvenem in mentalnem.

Obraza ne želimo imeti plastičnega in polikanega v nulo ampak v kolikor so prehodi na obrazu mehki, kar pomeni, da ni ogromnih in globokih gub, asimetrij in podobno potem gremo lažje čez težka obdobja v našem življenju. To je namen vsega kar boš v nadaljnje raziskovala o sebi in svoji usodi, ki jo spremeniš v ugodnost.

patricijacv delavnica obrazne joge podbradek savina atai

KAKŠNE VADBE SEM PRIPRAVILA ZATE?

Vsaka vadba bo zajemala jogo obraza kjer posebej za regeneracijo celotnega telesa in pomlajevanje na vseh nivojih. Sledila bo masaža obraza kjer se bo živčni sistem razbremenil in sprostil. Na koncu bo sledila meditacija v gibanju kjer boš imela zaprte oči telo pa se bo nežno pozibavalo ali plesalo.

patricijacv storitve tao joga obraza lucencirana instruktorica joge obraza patricija cafuta vinksel diagnostika obraza savina obrazatai

Kakšne teme sem pripravila zate na predavanjih o diagnostiki obraza?

Kakšna predavanja sem pripravila zate pri čiščenju travm in prepričanj?

obrazna vadba joga obraza patricijacv savina atai tao joga obraza

3 PAKETI REGENERECIJE IN POMLAJEVANJA

premium PAKET vključuje:

CENA: 50€

 PAKET osnovni vključuje:

CENA: 35€

PLAČILO PREKO KREDITNE KARTICE ALI UPN NALOGA

Spletna vadba joge obraza

24,99€

(redna cena: 34,99 €)
  • Dostop do spletne učilnice
  • 2x tedenske vadbe joge obraza
  • 30 minutni treningi joge obraza
  • Dostop do video vsebin
  • Mesečna članarina
-10,00€
.

Prijava na program preko upn naloga