Online program

Praktična obrazna vadba

Obrazna vadba je namenjena vsem ženskam ne glede na predznanje obrazne joge.

Želiš trenirati svoje obrazne mišice, odpraviti gube na obrazu, se znebiti vrečk na spodnjem delu obraza, se znebiti podbradka, odpraviti podočnjake in polno zasijati?

S spletnim programom obrazne joge se boš naučila pravilno izvajati vaje, gube se bodo zmanjšale. Otečene oči in podočnjaki bodo preteklost. Ustni kotički se bodo dvignili. Dvignil se bo tvoj nivo energije, okrepila boš stik s sabo, s kreativnostjo, bolj boš zaupala vase in v življenje.

PRAKTIČNA SPLETNA VADBE OBRAZNE JOGE

Trening izvajaš v svojem ritmu kjerkoli in kadarkoli.

KAJ TI PRINAŠA TRENING OBRAZNIH MIŠIC?

obrazna vadba joga obraza patricijacv gube na obrazu podbradek staranje menopavza

Kdaj lahko začnem?

Kadarkoli.

Kako dolgo imam dostop do vsebin?

6 mesecev od dneva nakupa. 

" Z obrazno jogo bo tvoj obraz zasijal,
koža se bo prekrvavila,
tvoj imunski sistem pa zaživel in te varoval."

obrazna vadba joga obraza patricijacv savina atai tao joga obraza

ZA KOGA JE VADBA JOGE OBRAZA PRIMERNA?

Kaj vse lahko pričakujem v spletni učilnici?

53 različnih vadb

obrazna vadba joga obraza patricijacv

Aktivna vadba joge obraza

obrazna vadba joga obraza patricijacv

Ponovitve vadb joge obraza

obrazna vadba joga obraza patricijacv

Masaža in joga obraza - vadbe

KREPITEV OBRAZNIH MIŠIC PRINAŠA VELIKO VEČ KOT LEPOTNI UČINEK

Z obrazno vadbo bodo gube izginile. Otečene oči in podočnjaki bodo preteklost. Ustni kotički se bodo dvignili. Dvignil se bo tvoj nivo energije, okrepila boš stik s sabo, s kreativnostjo, bolj boš zaupala vase in v življenje.

 

Vklopila boš stikalo za najgloblje pomlajevanje.

 

Praktične vadbe joge obraza s katerimi boš uravnala svoj kortizol – stresni hormon, aktivirala globoko regeneracijo in pomlajevanje na vseh nivojih, sprostila napetosti v telesu, aktivirala vseh 57+1 obraznih mišic in še več.

Izzivi so namenjeni temu, da boš določene vaje utrjevala določene skozi celoten teden in hkrati spodbujala sebe ter ostala motivirana do konca.

ZANIMA ME KAJ VSE ME ŠE ČAKA PREDNO SE ODLOČIM ZA NAKUP

Online podpora

FB podpora vseh žensk (učenk) v skupini kjer se boste lahko podpirale, izvajale vadbe, si med sabo delile izkušnje, trike, napredovanje in motivirale.

Online FB zaprta skupina

Zaprta skupina kjer bodo v živo potekale vadbe obrazne joge kar 2x na teden in izzivi tedna.

Rubrika vprašanj in odgovorov

Vsak mesec se bo v naši zaprti FB skupini pojavila rubrika kjer boš lahko vprašala karkoli ti bo nejasnega.

"Naj joga obraza postane tvoja najljubša kozmetična storitev."

Kaj mi bo vadba joge obraza prinesla?

obrazna vadba joga obraza patricijacv gube na obrazu podbradek staranje menopavza savina atai

O JOGI OBRAZA

Obrazna joga ali trening obraznih mišic je namenjen temu, da prekrvavimo obraz, dvignemo nivo energije, se boljše počutimo v svoji koži, polikamo gube, ustvarimo volumen v ličnih mišicah, polikamo podbradek, vrečke, se znebimo podočnjakov,.. Obraz zasije in oči pridobijo poseben žar.

 

Pa vendar je polikan obraz je le stranski učinek obraznih vaj. Obrazna joga vpliva tudi na naše počutje, hormone, čustva, travme in odpira naše potenciale.

 

Npr. Proizvajati se nam začne hormon sreče – oksitocin. Ko dvignemo ustne kotičke se dvigne nivo energije, možgani pridobijo masažo s tem ko pričnemo z mišicami pritiskati navznoter.

 

Na obrazu imamo 57 mišic in eno jezično mišico. Obraze mišice so med sabo močno prepletene. Na kost je pripeta mišica, na mišico pa koža. Padec obraza in s tem gubanje se prične na našem temenu.

 

Dokler smo mi močnejši od gravitacije je vse ok. Z leti prične gravitacija prevzemati vodstvo in to se zgodi že zelo kmalu in sicer pri ženskah po prvi menstruaciji. Gravitacija je močnejša in mišice začnejo atrofirati.

 

Telo je potrebno vedno gledati in obravnavati kot celoto. Zato je priporočljivo, da treniramo tudi obrazne mišice.

O MASAŽI OBRAZA

Masaži obraza pravim tudi set vaj s katerim boš dvignila energijo na višnjo raven. Dvignil se ti bo celoten obraz, koža bo postala bolj sijoča in prekrvavljena. Nivo stresnega hormona kortizola se bo uravnal, vklopili se bodo pomlajevalni hormoni.

Seti vaj masaže obraza v kombinaciji z jogo obraza so namenjeni temu, da zbudiš svoje telo, dvigneš nivo energije, prebudiš in prekrvaviš obraz, odpraviš morebitno zabuhlost, dvigneš celoten obraz in okrepiš spodnji del obraza kjer se velikokrat pričnejo pojavljati vrečke, podbradek. Dvigneš ustne kotičke in s tem bo tvoj obraz dobil posebno svežino in ženstvenost.

Masaža obraza vpliva tudi na limfne ceste. Limfa je prva obrambna linija imunskega sistema. Ko je limfa pretočna potem odplavlja vso nesnago iz našega telesa. Obraz dobi poseben sij in žar. S posebno masažo obraza  boš dvignila celoten obraz, polikala gube okoli oči in napolnila spodnjo veko ter se znebila podočnjakov, gub ali zabuhlosti na tem delu.

PLAČILO PREKO KREDITNE KARTICE ALI UPN NALOGA

Spletna vadba joge obraza

24,99€

(redna cena: 34,99 €)
  • Dostop do spletne učilnice
  • 2x tedenske vadbe joge obraza
  • 30 minutni treningi joge obraza
  • Dostop do video vsebin
  • Mesečna članarina
-10,00€
.