DELAVNICA - 5 ŽENSK V TEBI

ekskluzivna delavnica kjer boš spoznala vseh 5 žensk v sebi

Novi termini za delavnico 5-žensk v tebi

bodo na voljo v LETU 2022

patricijacv obrazna joga delavnica zensk v tebi gubice podbradek vadba

EKSKLUZIVNA DELAVNICA KJER BOŠ SPOZNALA

zensk v tebi delavnica obrazna joga patricijacv
Kako svoj mesečni cikel obrniti sebi v prid in delovati v skladu z materjo naravo

Spoznala boš 5 žensk (5 glavnih notranjih organov) v tebi, kako delujejo in kako se hormoni skozi celoten mesec spreminjajo. Spoznala boš kje na obrazu se vidi stanje 5-ih žensk v tebi.

patricijacv dnevni sijoc program obrazne joge trening telesa likanje podbradka gubic
Praktična vadba obrazne joge za vsako žensko posebej

Naučila se boš 5 praktičnih vadbenih ritualov obrazne joge s katerimi boš podprla svoj mesečni cikel na najboljši možen način.

zensk v tebi delavnica obrazna joga patricijacv
Mini set vaj za dvig in podporo vsake ženske, notranjega organa in tvojega mesečnega cikla posebej 

Kratek in učinkovit set preprostih vaj s katerimi boš podprla svojo energijo na višjo raven. 

zensk v tebi delavnica obrazna joga patricijacv
Spoznala boš kaj se ti resnično splača delati v posameznem obdobju v katerem si 

Režim prehrane in vadbe za točno določen cikel (žensko v tebi). Režim katerega jaz sama uporabljam in pri meni deluje. Naučila se boš sodelovati s svojim ciklom in na ta način podprla svoje zdravje in energijo na najboljši možen način.

Spoznaj svoj naravni cikel vizionarka magneticna zdravilka carobnica magneticna kraljica joga obraza obrazna joga podbradek gube patricijacv

SPOZNAJ ČAROBNICO, KI SE SKRIVA V TEBI

Čarobnica je ženska, ki se pojavi 27., 28., 1., 2., 3. dan pred oziroma po menstruaciji. Če si v menopavzi oziroma, če menstruacije nimaš se ravnaj po luninem ciklu – pred prazno luno.

Glavni organ, ki pripada Čarobnici so ledvice.

Čarobnica je podobna ženski v poznih letih, pripada ji letni čas zima. Element s katerim se Čarobnica poistoveti po tradicionalni kitajski medicini (v nadaljevanju TKM) je voda.

Na delavnici se boš podrobno spoznala z njo, kako v tem času delovati, kako je obraz povezan s tvojo Čarobnico. Aktivirala jo boš s posebno vajo obrazne joge, s setom vaj, ki jih sama delam v času Čarobnice. Dotaknili se bomo prehrane, ki je najbolj priporočljiva za to obdobje.

Čarobnica je kreativna in orgazmična ženska.

SPOZNAJ VIZIONARKO, KI SE SKRIVA V TEBI

Vizionarka je ženska, ki se pojavi v obdobju od 5 – 10 dneva po menstruaciji. Če si v menopavzi oziroma, če menstruacije nimaš se ravnaj po luninem ciklu – po prazni luni.

Glavni organ, k pripada Vizionarki so jetra.

V tem času se energija dviguje, hormoni se dvigajo. Dviguje se tvoj testosteron, estrogen in čas je za akcijo in aktivacijo.

Vizionarkina energija je podobna energiji najstnice, pripada ji letni čas pomlad. Element s katerim se Vizionarka poistoveti po TKM je les.

Na delavnici se boš podrobno spoznala z njo, kako v tem času delovati, kako je obraz povezan s tvojo Vizionarko. Aktivirala jo boš s posebno vajo obrazne joge, s setom vaj, ki jih sama delam v času Vizionarke. Dotaknili se bomo prehrane, ki je najbolj priporočljiva za to obdobje.

Vizionarka ima vizijo, fokus in jasen cilj.
Spoznaj svoj naravni cikel vizionarka magneticna zdravilka carobnica magneticna kraljica joga obraza obrazna joga podbradek gube patricijacv
Spoznaj svoj naravni cikel vizionarka magneticna zdravilka carobnica magneticna kraljica joga obraza obrazna joga podbradek gube patricijacv

SPOZNAJ MAGENTIČNO ŽENSKO, KI SE SKRIVA V TEBI

Magnetična je ženska, ki se pojavi 12 – 17 dan po menstruaciji. Če si v menopavzi oziroma, če menstruacije nimaš se ravnaj po luninem ciklu – na polno luno.

Glavni organ, ki pripada Magnetični ženski je srce.

Magnetična energija je podobna energiji ženske v rodni dobi, pripada ji letni čas poletje. Element s katerim se Magnetična ženska poistoveti po TKM je srce.

Na delavnici se boš podrobno spoznala z njo, kako v tem času delovati, kako je obraz povezan s tvojo Magnetično žensko v tebi. Aktivirala jo boš s posebno vajo obrazne joge, s setom vaj, ki jih sama delam v času Magnetične. Dotaknili se bomo prehrane, ki je najbolj priporočljiva za to obdobje.

Magnetična ženska uživa v sedanjosti.

SPOZNAJ ZDRAVILKO, KI SE SKRIVA V TEBI

Zdravilka je ženska, ki se pojavi 4., 11., 18., 19. in 26. dan po menstruaciji. Če si v menopavzi oziroma, če menstruacije nimaš se ravnaj po luninem ciklu – na prazno luno.

Glavni organ, ki pripada Zdravilki je vranica.

Zdravilkina energija je podobna energiji mame, pripada ji obdobje februar in avgust. Element s katerim se Zdravilka poistoveti po TKM je zemlja.

Na delavnici se boš podrobno spoznala z njo, kako v tem času delovati, kako je obraz povezan s tvojo Zdravilko. Aktivirala jo boš s posebno vajo obrazne joge, s setom vaj, ki jih sama delam v času Zdravilke. Dotaknili se bomo prehrane, ki je najbolj priporočljiva za to obdobje.

Vranica je mamica notranjih organov.
Spoznaj svoj naravni cikel vizionarka magneticna zdravilka carobnica magneticna kraljica joga obraza obrazna joga podbradek gube patricijacv
Spoznaj svoj naravni cikel vizionarka magneticna zdravilka carobnica magneticna kraljica joga obraza obrazna joga podbradek gube patricijacv

SPOZNAJ KRALJICO, KI SE SKRIVA V TEBI

Kraljica je ženska, ki se pojavi 20. do 25. dan po menstruaciji. Če si v menopavzi oziroma, če menstruacije nimaš se ravnaj po luninem ciklu – na prazno luno.

Glavni organ, ki pripada Kraljici so pljuča.

Kraljica ima energijo podobno ženski v zrelih letih, pripada ji letni čas jesen. Element s katerim se Kraljica poistoveti po TKM so pljuča.

Na delavnici se boš podrobno spoznala z njo, kako v tem času delovati, kako je obraz povezan s tvojo Kraljico. Aktivirala jo boš s posebno vajo obrazne joge, s setom vaj, ki jih sama delam v času Kraljice. Dotaknili se bomo prehrane, ki je najbolj priporočljiva za to obdobje.

Kraljica ima jasno začrtane meje, kdo lahko in kdo nima vstopa na njen dvor.

KAJ DOBIM NA DELAVNICI

zensk v tebi delavnica obrazna joga patricijacv
Vrednost 60€

Znanje o 5 ženskah, kako deluje ženska cikličnost

patricija
Vrednost 40€

Praktična vadba obrazne joge

zensk v tebi delavnica obrazna joga patricijacv PDF
Vrednost 20€

PDF priročnik obrazne joge in 5 žensk v tebi

patricija
Vrednost 30€

Set 5-ih mini vadb za 5 žensk v tebi

ZADOVOLJNE STRANKE

Delavnica poteka online preko Zooma (ko se prijaviš dobiš vse dodatne informacije na tvoj email). 

Delavnica traja od 9 – 10:30 ure. Potem je 30 minutni odmor od 10:30 – 11:00. Nato se ob 11:00 ponovno priklopiš na enak Zoom link in nadaljujemo z drugim delom delavnice, ki traja od 11:00 do 12:30.  

P.S. Delavnica bo po vsej verjetnosti trajala kakšno minutko več tako, da si rezerviraj čas vsaj do 13:00.

Seveda to je namen delavnice. Usmerjene bomo v prakso, prakso, prakso. 

Skozi vadbe te bom vodila in tudi popravljala.

Brez problema lahko slediš delavnici tudi brez kamere.

Na Zoomu obstaja gumbek kjer ne potrebuješ biti vidna. Če boš želela kamero vklopiti jo lahko, drugače imaš kamero izklopljeno in vseeno spremljaš delavnico. 

Seveda. Na Zoomu obstaja pogovorno okno kjer boš vprašanja zapisala in jaz bom nanj med delavnico tudi odgovarjala. 

Za delavnico načeloma ne potrebuješ ničesar. Če pa želiš biti kar se da pripravljena in od nje največ odnesti ti predlagam, da si pred delavnico pripraviš:

  • Nekaj za pisati 
  • Kuhinjsko žlico
  • Kremo za obraz/serum/olje
  • Udobno se obleci 
  • Nekaj za spiti

Seveda. Dobiš pdf priročnik kjer so zapisane vaje brazne joge po navigaciji tako, da brez skrbi. 

Prav tako dobiš na kratko opisan celoten ženski cikel in 5 žensk v tebi. 

Dodan je pdf koledarček kjer si kasneje lahko zapisuješ in opazuješ svoj ženski cikel in kaj si zanj v dnevu naredila. 

Seveda, v kolikor tvoj osebni zdravnik/ginekolog to dovoljuje. Za vsako vadbo, spremembo prehranskega režima se najprej posvetuj s svojim osebnim zdravnikom. 

Na e-mail, ki ga ob prijavi oddaš prejmeš predračun, ki ga je potrebno poravnati najkasneje 2 dni pred pričetkom delavnice.