2 brezplačni vadbi obrazne joge

DOBRODOŠLA V SPLETNI UČILNICI VADB OBRAZNE JOGE IN IZOBRAŽEVANJ ZA TVOJ IMUNSKI SISTEM

Spletni tečaj je namenjen temu, da vidiš začetni vpogled v spletno učilnico kjer imaš dostop do 2 lekcij, vadb in izobraževalnih vsebin.

Vabljena k ogledu in uživaj v predavanju in vadbi.

  • V kolikor se želiš pridružiti 4 mesečnemu programu za imunski sistem, ki traja od 26. oktobra 2021 do 26.februarja 2022 potem klikni tukaj za prijavo in dostop do celotne bogato opremljene spletne učilnice, izobraževalnih vsebin, tedenskih Fb in Zoom vadb. 

Napotki za vadbo:

  • Za vadbo bodi oblečena tako, da se ti najbolje počutiš.
  • Pri vadbi bodi nežna s sabo in s svojim telesom. Če katere vaje ne zmoreš izvajati na takšen način, kot je prikazana v videu jo izvajaj sebi in svojemu zdravstvenemu stanju primerno.
  • Vse vaje izvajaš na lastno odgovornost.
  • Vsa vsebina je kot podpora tvojemu zdravju in ni nadomestilo za ustrezno zdravniško obravnavo. Če imaš kakršne koli zdravstvene težave se posvetuj s svojim osebnim zdravnikom.

Za dodatna tehnična vprašanja sem ti na voljo na info@patricijacv.com

Opis tečaja Content

Expand All

Lekcije

Opis tečaja Content

Expand All

Kako začnem?

Ob nakupu tečaja vam bomo ustvarili uporabniški račun. Po e-pošti boste prejeli sporočilo z navodili za nastavitev gesla. Nato se prijavite s svojim e-poštnim naslovom in geslom, izberite prvo lekcijo in pričnite. Želimo vam veliko zabave in uspeha.

Kako nadaljujem?

Z enim klikom na izbrano lekcijo preprosto nadaljujte kjer ste ostali. Pred tem se seveda ne pozabite prijaviti s svojim e-poštnim naslovom in geslom.